Enkele reacties van abdijfietsers

Wij deden een deel van jullie abdijenroute. We fietsten van thuis, Langemark, naar Westvleteren, Chimay, Orval tot Rochefort. Veel dank voor jullie gebruiksvriendelijke website. We hebben gebruik gemaakt van de GPXroutes, het roadbook en de tips voor logies. Deze informatie vonden we via Op Weg van de GR. Nogmaals dank. (Rita en Hans)
We hebben de abdijenroute van A tot Z gefietst. In één woord : prachtig !!! Wat een mooie veelzijdige route. Echt met zorg door u samen gesteld. We hebben ruim drie weken gedaan over totaal 1800 km. Onze overnachtingen waren deels kamperen, hotels en B&B. We vonden ook abdijbieren in Vlierbeek vlak voor Leuven, en in Maredret vlak naast Maredsous (n.v.d.r. dit zijn geen erkende abdijbieren)Nogmaals complimenten en hopelijk zetten jullie meer van dit soort tochten uit (Martin en Jeanet).
Ik deed vorige week een stuk van jullie fietsroute: van Kortrijk tot Luik. Heel mooi, heel fijn, en al bij al goed te doen met een racefiets. Bedankt om de routes beschikbaar te maken op jullie mooie website. (Martin)

Ik ben zeer tevreden over het parcours, heb veel nieuwe dingen gezien, ben ook wel op plaatsen geweest waar ik toevallig vorig jaar ook was geweest. Maar twee keer op dezelfde plaats komen in één jaar, er zijn slechter dingen.  Ik heb veel gefietst met de route op de GPS maar ik had ook een boekje mee van den Aldi met alle knooppunten van België erin. Verder heb ik maar één opmerking: ik heb er van genoten!!! (Guido)

Een zeer mooi weergave van Abdijen tocht hier in ons mooie land Bedankt om deze info te delen. (Will & Monique )